Kirjaudu sisään  |   Luo tili    
Adidas Stan Smith

Yksityisyyssuojatiedote

1.Information Kerää

Kun vierailet verkkosivustossamme, voit antaa meille joitain tietoja, henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka tietenkään haluat paljastaa, kerätään yksilöllisesti ja verkkosivustolla kerätään kerättyjä tietoja, kun sinä ja muut selailet verkkosivustollamme.

2.Information Use

Yleisesti ottaen käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja liiketoiminnan hallinnointiin, asiakaspalvelun tarjoamiseen ja muiden tuotteiden ja palveluiden saataville asiakkaillemme ja mahdollisille asiakkaillemme. Ajoittain voimme myös kerätä keräämämme tiedot ilmoittaa sinulle tärkeistä muutoksista verkkosivustollamme, uusista palveluista ja erikoistarjouksista, joita pidämme arvokkaina. Listat, joita käytetään tuotteiden ja palveluiden lähettämiseen, kehitetään ja hallitaan perinteisten yritysstandardien mukaisesti, joiden tarkoituksena on turvata asiakkaidemme henkilökohtaisten tietojen turvallisuus ja yksityisyys.

3.Information Security

Kun lähetät luottamuksellisia henkilötietoja sisältäen luottokortin numeroita verkkosivustollamme, suojattu palvelinohjelmisto, jonka meillä on lisensoitu, salaa kaikki syötetyt tiedot ennen kuin lähetämme meille. Tiedot salataan reitillä ja dekoodataan, kun se saavuttaa Web-sivuston. Muut sähköpostiviestit, joita voit lähettää meille, eivät välttämättä ole turvallisia, ellei me neuvota, että turvatoimet ovat käytössä ennen tietojen lähettämistä.

Käytämme salaus / tietoturvaohjelmistoa suojellaksemme luottamuksellisia tietoja, joita keräämme luvattomasta pääsystä tai paljastamisesta ja tahattomasta menetyksestä, muuttamisesta tai tuhoamisesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä.