Kirjaudu sisään  |   Luo tili    
Adidas Stan Smith

Toimitus & Palautus

1.Shipping

Kaikki kansainväliset kuljetukset toimitetaan DHL expressin kautta lähinnä vähittäiskaupassa. Tilausten tilaamisen jälkeen tarkista sähköpostisi saadaksesi tilausvahvistuksen. Kansainvälinen merenkulku hoitaa Air International DHL Express Company, 3-7 päivän kuluessa toimituksesta.

2.Exchanges

Hyväksymme vaihdon eri kokoon tai väriin 30 päivän sisällä alkuperäisestä tilaushetkestä. Sinun tarvitsee ottaa yhteyttä ennen kuin lähetät tuotteet takaisin. Kaikkien meille lähetettyjen kohteiden tulee olla alkuperäisissä olosuhteissa, joita ei ole kulunut, muutettu tai pestävä, kaikki tunnisteet liitettyinä. Käytetyt tai likaiset tuotteet palautetaan takaisin sinulle.

3.Return

Hyväksymme palautettavia tuotteita, sinun täytyy ottaa yhteyttä palautusosoitteeseen, ennen kuin lähetämme tuotteet takaisin. Kaikkien meille lähetettyjen tuotteiden on oltava alkuperäisessä kunnossaan eli ei ole kuluneet, muutettu tai pestävä, ja kaikki tunnisteet on kiinnitetty. Käytetyt tai likaiset tuotteet palautetaan takaisin sinulle.

4.Order peruutus

Tilauksen peruuttaminen on pyydettävä ennen tilauksen lähettämistä. Syy, että käsittelemme kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti 2-5 tunnin kuluessa tilausten tekemisestä, emmekä voi aina peruuttaa tilausta sen sijoittamisen jälkeen.